Ngwaahịa EPP

A na-eji EPP eme ihe n'okporo ụzọ ụgbọ oloko dị elu, ụgbọ ala na ngwaahịa ụlọ ọrụ ndị ọzọ, dị ka ihe mkpuchi, mgbochi mgbochi, ụlọ na akụkụ mkpuchi ndị ọzọ, ndochi ọnụ ụzọ, ihe mkpuchi ihu, anwụ anwụ na ihe ndị ọzọ, nke nwere ike ịchekwa oriri mmanụ ma melite. ihe nchekwa ndị njem.

A na-eji EPP eme ihe n'ọtụtụ ebe na ụlọ ọrụ nkwakọ ngwaahịa, dị ka ngwaahịa eletrọnịkị, ngwaọrụ ahụike, wdg, karịsịa na nkwakọ ngwaahịa ngwaahịa mbupụ, ọ ghọọla nkwakọ ngwaahịa na-enweghị ike dochie anya iji mezuo ihe ndị a chọrọ maka nchebe gburugburu ebe obibi.N'ihi nguzogide ya na-adịghị egbu egbu na oke okpomọkụ, a na-ejikwa ya na nkwakọ ngwaahịa nri na ikpo ọkụ microwave.

N'ikpeazụ, a na-eme EPP site na nnukwu mgbaze polypropylene (HMSPP) karịa polypropylene nkịtị (PP).

General PP ụmụ irighiri ihe dị larịị (ma ndụdụ) ga-agafe ụfọdụ post-processing, nke mere na ya ụmụ irighiri n'ime a ndụdụ, nke a na-akpọkarị PP graft (n'ozuzu graft deradaration ga-eme, ọ bụghị ime ka o nwere elu viscosity na elu gbazee ike nzube. ).N'ozuzu, EPP beads kwesịrị kwajuru na nrụgide tank mbụ (ọbụlagodi ma ọ bụrụ na beads na-ejupụta na a ụfọdụ mgbali nke ikuku), na mgbe ahụ ịgbanye n'ime ebu nke EPP ịkpụzi igwe na abịakọrọ ikuku site ịgba egbe, site uzuoku ka. ọzọ gbasaa EPP beads na elu fusion ọnụ na-akpụ.Mgbe ọ dị jụụ, a na-eme ka ọkpụkpụ ahụ guzosie ike na okpomọkụ ụfọdụ iji nweta ngwaahịa EPP.

Ngwaahịa igwe Epp Foam Molds

Oge nzipu: Jan-04-2022